منتديات المعلم القدوة التعليمية
منتديات المعلم القدوة التعليمية
منتديات تعليمية

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات المعلم القدوة التعليمية
منتديات المعلم القدوة التعليمية
منتديات تعليمية
منتديات المعلم القدوة التعليمية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اذهب الى الأسفل
ماما هنا
ماما هنا
مشرفة عامة القسم الدينى و الأسرة
انثى عدد المساهمات : 9179
نقاط : 48838
تاريخ التسجيل : 21/04/2011
فاعلة خير لوجه الله

عجينة كل الاستعمالات Qdrat-efa7e62834

عجينة كل الاستعمالات Empty عجينة كل الاستعمالات

السبت 09 أغسطس 2014, 00:52
العجينة اليابانية
2 م ك دقيق
نص كوب ماء
نخلطهم على بعض فى حلة على النار ونقلب بسرعة على نار هادية لغاية ما تبقى زى الباشميل
نسيبها لغاية ما تبرد او تدفى بس المهم مش تكون سخنة
نضيف على الخليط ده
2 وربع كوب دقيق
2 م ك لبن بودرة
3 م ك سكر
ذرة ملح
1 م ص خميرة
بيضة


نخلط كويس جدا ونضيف مية دافية شوية شوية وخلى بالك انها مش بتاخد مية كتير
بعد ما تتكون عجينة متماسكة شوية ضيفى 3 م ك زبدة واعجنى تانى لغاية ما الزبدة تتداخل مع العجينة 
نتركها تخمر ونشكلها زى ما نحب
ملحوظة ممكن نستعملها لكل المخبوزات ( البيتزا ، الكرواسون ، الباتية ، بالعجوة ، كب بيتزا )
 


عجينة كل الاستعمالات 10520096_673676486053328_8840246379979269313_n
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى